IMG_20241230_170525~2.jpg


Meillä uusivuosi vietetään aivan hissunkissun kotosalla eläinten kanssa,
sälekaihtimet kiinni ja nautitaan rauhallisesta olosta.
Ottoa viedän ennen kuutta ja sitten vasta seuraavana aamuna.
Onneksi Otto-haukkukin alkaa olla tässä suhteessa niin vanha,
ettei enään kuule niin herkästi raketeiden pauketta.

Silti nautimmen perinteisesti uuteen vuoteen kuuluvat
omatekemän perunasalaatin
ja sen kanssa tietysti keitettyjä nakkeja.

 Tällä kertaa teimme perunasalaatin rohkeaan 
tyyliin
eli perunapalat olivat kaikki rouheisen mukavasti eri kokoisina paloina
salaatin seassa.

 

IMG_20241230_170531~2.jpg


n. 1 kg keitettyjä ja kuorittuja annabella perunoita
1 punasipuli
n. 1/2 dl kaprista
2 suolakurkkua
1 omena

2 dl turkkilaistajogurttia
1 dl majoneesia
1 rkl omenasiideriä
2 rkl sinappia
1 rkl sitruunanmehua
1 rkl currya
1/2 tl mustapippuri rouhetta
1/2 tl herbamare yrttisuolaa



IMG_20241230_170407~2.jpg


Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja lisää kastike joukkoon.
Laita salaatti jääkaapiin odottamaan makustumista,
sekä tietysti nakkeja.

 

IMG_20241230_170508.jpg


Annan itsellesi anteeksi ne kaikki 
töppäilyt mitä elämääsi on mahtunut.
Ne ovat hioneet sinuun ne särmät sekä luonteen,
joka nyt pitää sinut pystyssä.
Nyt vain käännetään uusi sivu...

Nautitaan siis uudesta vuodesta
ja uudesta alusta yhdessä.

Ollaan itsellemme armollisia.
 
Rakkaudella
Tupu