Meillä oli nuorimmainen käymässä
ja mä valmistin ensimmäisen kerran elämässäni tällätteet caltzonet.
No, voin heti samaan hengen vetoon kertoa,
ettei todellakaan jää viimmeiseksi kerraksi.
Arikin joka ei tykkää raejuustosta söi antaumuksella ja kehui välipalaa hyväksi.
Niin siis kerroin hänen syötyään ja kehuttuaa vasta,
että nyt meni suuhun raejuustosta tehtyä ruokaa.
Mutta juu, uusiksi saa hänenkin suostumuksellaan herkkua tehdä.
Tästä tuli ihanan raikas ja kevyt välipala.
Jos haluat voit hyvin jättää taikinasta juuren pois,
silloin pohjasta tulee rapea (gluteeniton versio) eikä tälläinen hieman leipäisä.
Me kyllä tykättiin näistä tälläisinä pehmeinä
ja hieman höttöisinä.
Tästä määrästä tulee joko kolme lettusta
tai yksi iso raejuustorulla
2 dl raejuustoa
1 kananmuna
1 dl juustoraastetta
(1 rkl taikina juurta)
1 t. basilikaa
herbamarea
valkosipulimurskaa
Sekoita kaikki ainekset sekaisin sauvasekoittimella
tai sekoita kaikki vain ronskisti lusikalla sekaisin.
Tällöin koostumuksesta tulee rouheampi.
Levitä sitten taikina lusikaa apuna käyttäen uunipellille
ja paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Täytä haluamallasi täytteellä.
Täytteenä mulla...
salaattia
tomaattia
kurkkua
fetajuustoa
kastiketta
Unelmat ovat toteuttamista varten.
Rakkaudella
Tupu
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.