IMG_20240927_105353%20%281%29.jpg

Minulla on tapana kirjoitella näitä reseptejä ym. blogi postauksiani
jo aikaisemmin tänne valmiiksi.
(Tämänkin tekstin olen kirjoitellut jo viime viikonloppuna.)
Sitten vain teen viime silauksen
ja ajastan päivän sekä ajan valmiiksi.
Aamuisin heti herättyäni vielä käyn katsomassa,
että kirjoitus on varmasti oikein blogissani.

Välillä käy kömmähdyksiä aikojen tai muiden kanssa.
Kaikista eniten kuitenkin harmaita hiuksia tuottaa tämä tallennus napin vieressä oleva 
aikataulu painike, jota en aina muista painaa
ja silloin keskeneräiset postaukset voivat päästä livahtamaan teidän nähtäville.
Näin kävi tässäkin kyseisessä postauksessa.
Raakavedos oli päässyt livahtamaan blogiin
ja Ari sitä minulle sitten luki blogista.
Voihan villahousut sanon minä,
taasen tuli kiirus ottaa resepti pois blogista
ja kirjoittaa tämä postaus puhtaaksi.


IMG_20240927_105316%20%281%29.jpg


Tällä kertaa mennään sieltä mistä aita on matalin.
Ari toi eilen reisultansa valmis lihapullia kotiin.
Hänen kun oli tarkoitus syödä ne reissullansa, 
mutta ne jäivät sitten kotiin tuomisiksi.

No, hyvä niin olin suunnitellut perjantaille ruoaksi 
tonnikala-pestopastaa, 
mutta se vaihtui lennosta lihapulla-pastaksi 
ja mikä ihaninta minun ruokani sai vielä mukavan lisän herkkusienistä.
(Ari kun ei niin sienistä piittaa niin hän saa syödä oman ruokansa ilman sieniä.)
Hyväähän se näytti olevan niin sienillä kuin ilman.



n. 4-5 dl keitettyä pastaa
1 sipuli
n. 10 kpl pieniä herkkusieniä viipaleina

1 prk arrabbiata tomaattipasta kastiketta
valmiita lihapullia/ itse valmistamia lihapullia
keltaista ja vihreää paprikaa
1 tkl (2 dl ) laktoositonta juustokermaa

Pinnalle:
parmesaania


image%20%2817%29.jpg.

Tässä kuvassa Arin lihapulla-pasta.
Tämä on siis täysin samaa kun minunkin pastani,
mutta ilman herkkusieniä

 

Murehtiminen ja huolehtiminen eivät poista huomisen huolia.
Ne vain vievät tämän päivän voimat.

Tupu