IMG_20240921_103858%20%281%29.jpg


Meillä oli mukava viikonloppu.
Ensin lauantai-aamuna valmistin ensi viikolle kolme ruokaa uunissa.
Yhdessä Arin kanssa valmistimme maukkaan juusto-salaatin,
sitten lähdimme vielä kyläilemään.
Ari kävi myös pesemässä perjantaina Otto-koiran oksentamat matot pesulassa. 
Sunnuntaina sitten pesin lattiat ja saatiin puhtaat matot lattiaan.
On tästä Oton sairastelusta jotain hyötyä,
jos siitä sellaista haluaa hakea,
mutta mielelläni olisin ollut kyseistä episodia.
Valmistin meille vielä sunnuntai-iltapäiväksi tonnikalapizzaa.


IMG_20240921_092031.jpg

Kyläreissultakin sain kotiin tuomisiksi tämän upean 
muhkean juorun.
Oma juoruni, kun kuoli viime talvena meidän ollessa sijaisasunnossa 
rempan aikana.


IMG_20240921_164225.jpg

Sitten tähän herkulliseen salaattiin,
jonka yhdessä valmistimme.

Keitin pastan kypsäksi ja laitoin sen lasiseen rasiaan, 
jossa oli tiivis kansi.
Kaadoin sekaan 2 rkl punaviinietikkaa sekä öljyä saman verran,
1 valkosipulin kynnen, 1 rkl soijakastiketta,
vajaa 1 tl hunajaa ja mustapippuria.

Laita rasia jääkaappiin makustumaan.
Ravistele rasiaa aina silloin tällöin,
kun käyt jääkaapilla.
Pasta on hyvää jo vuorokauden kuluttua, 
mutta minulla sattui pasta jäämään jääkaappiin neljäksi päiväksi,
ennen kuin kerkisin valmistaa siitä salaatin.



IMG_20240921_103910%20%281%29.jpg
 

n. 3 dl marinoitua pastaa
salaattia
n. 10 kpl kirsikkatomaatteja
pieni kurkku
2 omenaa
2 dl polar täyteläinen juusto kuutiota
1/2 keltaista paprikaa

Kuutio ja lekkele tuotteet haluamasi kokoisiksi paloiksi.
Sekoita kaikki huolella sekaisin 
ja nauti.


IMG_20240921_103706.jpg

Elämästä tulee nauttia,
silloin kun elää.

Rakkaudella 
Tupu