Täällä ollaan laitettu hösseliksi
ja parvekkeelta minttu on laitettu talviteloilleen
eli leikkasin mintusta kaksi nippua kuivumaan
ja riivin kuivemmat lehdet purkkiin.
Nyt voi minttuteetä juoda syksyn- ja
talveniltoina sekä murentaa minttua mausteeksi jos jonkin moisiin ruokiin ja kastikkeisiin.
Täällä on nyt joku nuudeli kausi meillään,
mutta mikäs siinä nuudeli on ihan hyvää syötävää.
3 dl soijarouhetta/ nauta-sika jauhelihaa
1 rkl jauhelihamaustetta
1/2 kg kaalia suikaleina
1 kesäkurpitsa suikaleina
2 porkkanaraasteena tai ohuina lantteina
1 sipuli
n. 1/2 dl soijakastiketta
2 pss kananmakuista nuudelia
Paista jauheliha/soijarouhe pannulla sipulin kanssa.
Lisää joukkoon porkkanaraaste tai porkkana lantit.
Kun kaali alkaa kypsyä lisää mausteet joukkoon.
Kiehauta vesi ja laita nuudelit kypsymään pariksi kolmeksi minuutiksi
ja kaada ne sitten kaalipannun joukkoon.
Halutessasi voit pienesti kaataa nuudeleiden lientä pannulle.
Mausta ruoka vielä nuudelien pussissa olleella pussukalla.
Voit ensin koittaa yhtä pussia ja halutessasi llisää toinen,
minä laitoin kummatkin pussukat ja hyvää oli.
Anna kaikkien kukkien kukkia vaan
Ystävyydellä
Tupu
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.