Pesin eilen lattiat ja sitä edellis päivänä kävimme pesemässä matot.
Nyt on hyvä mieli, kun on siivouksetkin tehty.
Kävimme myös ostamassa maalia ja meinamme tänään maalata kissojen seinätelineen.
Olimme jo ottamassa koko seinätelinettä pois seinältä,
kun sitä ei vuoteen kukaan käyttänyt,
mutta nyt yht´äkkiä Cassu löysi tämän ja loikoilee siellä päivittäin pitkiäkin aikoja.
Valmistin meille alku viikosta kaalilaatikkoa.
Se on meidän kumpaisenkin lempiruokia
ja nyt kun kaali on ihanaa kevät kaalia,sitä kannattaa ehdottomasti käyttää.
Kaalilaatikko taas melkein huutaa kaverikseen puolukkasurvosta.
Puolukkasurvos on siitä ihanaa, että se säilyy pitkiä aikoja,
jopa useita kuukausia,
jos vain sokeroit sen juuri ennen tarjoilua.
Kaupan puolukkasurvosket ovat usein aikas makeita
ja siksi haluan valmistaa omat survokseni aivan itse.
Näin saat juuri sinulle sopivan makuista/ hapanta survosta aikaiseksi.
Puolukkasurvos
puolukoita
sokeria
Perkaa puolukat.
Soseuta marjat sauvasekoittimella tai survimella niin,
että marjoista muodostuu mehua riittävästi,
jotta se peittää marjat.
Muista myös tasoittaa pinta aina,
kun otat survosta purkista.
Pese ja kuumenna lasipurkit.
Voit esim. pestä ne juuri ennen käyttöä astiapesukoneen kuumalla ohjelmalla.
Sulje purkit huolellisesti ja laita kylmään.
Puolukassa on paljon happoja,
joten se säilyy hyvin ilman kuumennusta, sokeria
ja säilöntäaineita.
Sokeroi survos aina vasta käyttö hetkellä.
Minulle sopiva suhde on n. 1 1/2 dl puolukoita
ja 3 rkl sokeria.
Maistele sinä mikä on sinun makuusi paras
makeus tai happamuus soseellesi.
Oletko balanssissa itsesi kanssa,
uskallatko katsoa itseäsi silmiin
ja sanoa
Rakastan minua.
Rakastetaan itsejämme
Tupu
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.