IMG_20240710_105132.jpg


Täällä ollaan vietetty nyt puolet kesälomasta
ja alan jälleen tajuamaan, että ruokaa ei kulukaan samaan malliin.
Keitettyjä perunoita on nyt syöty yli viikko,
mutta nyt alkaa kattilassa pohja jo häämöttää.
Vielä yhden ruoan tämän jälkeen saa perunoista tehtyä
ennen, kun kaksi kiloa perunoita ja kilo porkkanoita on paremmissa suissa.

Nyt tehdään väliin parit pastaruoat,
vaikka lähi kaupassamme olisi jo annabella perunat taasen tarjouksessa.
Loppu viikosta käyn sitten hakemassa potut ja saadaan taasen keitettyjä potturuokia 
kasapäin tarjolle.

 

IMG_20240710_092620%20%281%29.jpg


n. 10 kpl keitettyjä perunoita
1 kevätsipuli varsineen
1/2 punaista, keltaista ja oranssia paprikaa
4  herkkusientä
n. 3 rkl öljyä
2 rkl oreganoa
1 tl mustapippurirouhetta
1 rkl paprikajuhetta
1 halla uunijuusto

 

IMG_20240710_093904%20%281%29.jpg

Viipaloi perunat uunipellille ja suikaloi sipuli ja paprikat samoin sienet.
Ripottele ne perunoiden päälle.
Leikkaa halla uunijuusto paloiksi ja ripottele nekin ruoan pinnalle.
Valuta öljy ruoan päälle ja mausta.
Laita uunivuoka uuniin 200 asteeseen noin 20 minuuttia.


Laitoin valmiin ruoan päälle valkosipulimajoneesia
ja voin sanoa toimi.

 

IMG_20240710_104924%20%281%29.jpg

Elä hetkessä ja nauti matkasta.

Tupu